Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποτάμι για Στουρνάρα: “Είμαστε καχύποπτοι – Είχε δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και παλιά”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το Ποτάμι αναφέρεται στην υπόθεση της εφόδου των οικονομικών εισαγγελέων στα γραφεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, εξαπολύοντας επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το “ντου” των εισαγγελέων διαφθοράς στα γραφεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου, “τάραξαν τα νερά” της πολιτικής σκηνής.

Η ίδια η Λίνα Νικολοπούλου έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κάνει ξεκάθαρα λόγο για στοχοποίηση του συζύγου της και κεντρικού Τραπεζίτη, ενώ για το περιστατικό είχαν τηλεφωνική επικοινωνία ο Γιάννης Στουρνάρας με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, το Ποτάμι αναφέρεται στην εξέλιξη αυτή και δηλώνει… καχυποψία, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “ο Γ.Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι.

Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ.Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της, γι΄αυτό ο έλεγχος των ενεργειών της είναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε