Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ποτάμι η… ειρωνεία Θεοδωράκη για τον Δημήτρη Καμμένο

Ποτάμι η… ειρωνεία Θεοδωράκη για τον Δημήτρη Καμμένο

Με ένα άκρως ειρωνικό post στη σελίδα του Ποταμιού στο Facebook σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα όσα έγιναν στην κυβέρνηση και την παραίτηση του υφυπουργού Δικτύων Δημήτρη Καμμένου.

“Τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι” είναι ο τίτλος του post του Σταύρου Θεοδωράκη, όπου ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα για τη δήλωση “τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι”, το βράδυ της Κυριακής μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ειρωνεία δεν σταματά εκεί όμως. “Αναρωτιέται” μάλιστα “ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της”.

Έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης:

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;
«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου», αναρωτιόταν το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός. Έλα ντε; Είναι δυνατόν; Και ποιος αλήθεια να το φανταστεί ότι οι χιλιάδες χρήστες του Τουίτερ, αντί να πανηγυρίζουν για τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαν και σκάλιζαν τις αναρτήσεις των υπουργών της; Ας τους σταματήσει κάποιος. Περιμένει και ο Νικολόπουλος να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό. Αδικία δεν είναι; Και τέλος πάντων, τι θέλουν οι ομοφυλόφιλοι, οι μαύροι και οι Εβραίοι; Η αξιοπρέπεια ήταν σύνθημα της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου. Τώρα είναι η ώρα να κυβερνήσουν «οι αξιότεροι και οι εντιμότεροι», όπως είπε ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζοντας το βράδυ της Κυριακής τον κ. Καμμένο. Αχάριστε λαέ.»

 

Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;«Είναι αληθινές οι ομοφοβικές, ρατσιστικές και αντισημιτικές αναρτήσεις των υπουργών μου…

Posted by To Potami on Wednesday, 23 September 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε