Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός

Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός

Τι αναφέρει απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος για τους “εκτός γραμμής” βουλευτές Δανέλλη, Αμυρά και Ψαριανό.

Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός βρέθηκαν στο στόχαστρο του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού. Μάλιστα το κόμμα ζητάει εμμέσως από τους τρεις να παραδώσουν τις βουλευτικές έδρες τους, βάζοντας όμως το αίτημα αυτό στο στόμα “των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι”.

Τι αναφέρει η απόφαση του πολιτικού Συμβουλίου:

“Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά – Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά.

Παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του. Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις