Πολιτική

Πόθεν έσχες: Παπαγγελόπουλος – Σήμερα θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς

«Στη μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή (σ.σ. για τη νομοθέτηση του πόθεν έσχες) θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς».
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Ως πρώην εισαγγελέας θέλω να διευκρινίσω ότι όταν η Δικαιοσύνη πληγώνεται ιδίως όταν αυτοτραυματίζεται, πονάω και ματώνω μαζί της. Ως απλός σκεπτόμενος πολίτης πάντα έχω κατά νου ότι σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα φιλοσοφικά ρεύματα η μάχη μεταξύ καλού και κακού είναι υπαρκτή και είναι αέναη. Ως αρμόδιος υπουργός κατά της Διαφθοράς δηλώνω ότι η κυβέρνηση μετά τις γιορτές θα νομοθετήσει για το «πόθεν έσχες» και θα λύσει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Στην μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση με τα «αδιευκρίνιστα» ποσά του Άδωνι Γεωργιάδη
Κλιμάκιο του κόμματος προσφεύγει στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και καταθέτει αυτοτελή μηνυτήρια αναφορά - Επικαλείται «νέα κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία» και προαναγγέλλει νέες κινήσεις για τη Novartis
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Το πολιτικό μήνυμα Πιερρακάκη για τις παροχές Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: «Λαϊκισμός είναι να τάζεις χρήματα που δεν υπάρχουν»
«Το να μετατρέπεις την πρόοδο της οικονομίας σε καλύτερη ζωή δεν συνιστά παροχή, συνιστά υποχρέωση», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών - Οι τρεις άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής
Κυριάκος Μητσοτάκης
39