Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν Μιχαλολιάκος και Ζαρούλια

πόθεν έσχες Μιχαλολιάκος Ζαρούλια

Αυξημένο το οικογενειακό βαλάντιο και το 2015 για τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του. Στο νοικοκυριό τους μπήκαν δύο βουλευτικές αποζημιώσεις, η δική τους και της συζύγου του Ελένης Ζαρούλια που είναι βουλευτής Πειραιά.

Σύμφωνα με το πόθεν έσχες, τα ετήσια εισοδήματά τους ανήλθαν συνολικά σε 173.999,87 ευρώ. Εκτός από τις βουλευτικές τους χρηματικές εισροές, η Ελένη Ζαρούλια δήλωσε εισοδήματα από ακίνητα ύψους 21.000 ευρώ. Τα μερίσματα από τόκους και δικαιώματα και των δύο δεν ξεπέρασαν τα 100 ευρώ.

Επενδυτικά προϊόντα σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία δεν έχουν, ενώ η Ελένη Ζαρούλια διαθέτει από το 2003 μια τραπεζική θυρίδα χωρίς όμως και αυτή να αναφέρει στις παρατηρήσεις το τι έχει μέσα.

Οι καταθέσεις και ακίνητα

Οι οικογενειακές τους καταθέσεις είναι όλες σε ελληνικές μόνο τράπεζες και το συνολικό ποσό των καταθέσεών τους  στο τέλος του 2015 ανερχόταν σε 215.475,74 ευρώ.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η Ελένη Ζαρούλια έχουν  κάνει 10 εγγραφές στην ακίνητη περιουσία με διάφορα εμπράγματα επί αυτών των ακινήτων που κατέχουν.  Όλα από κληρονομίες που έλαβαν τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός από το διαμέρισμα της Πεύκης που ανήκει στην Ελένη Ζαρούλια και ένα κτήμα με ακίνητο 70 τ.μ. που διαθέτει ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο Γύθιο όλα τα υπόλοιπα ακίνητα είναι καταστήματα και επαγγελματικές στέγες.

Η Ελένη Ζαρούλια στην κατοχή της έχει ένα ΙΧ  1500 κυβικών από το 2004.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος  εξακολουθεί να έχει την ατομική του επιχείρηση που είχε από το 1993  και η Ελένη Ζαρούλια να είναι μέτοχος στην «ΛΥΔΙΑ Ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις  ΑΕ» που μετέχει από το 1986 με κεφάλαιο εισφοράς 52.977 ευρώ.

Δείτε το πόθεν έσχες του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/12/pothen_esxes_mixaloliakos_nikos.pdf”]

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις