Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πόθεν έσχες: Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

πόθεν έσχες Δημήτρης Κουτσούμπας

Από τον βουλευτικό του λογαριασμό, στο ταμείο του κόμματος, η βουλευτική αποζημίωση που έλαβε το 2015 ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Τι δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ στο πόθεν έσχες του.

Συνολικά όπως αναφέρει στο πόθεν έσχες του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τα 70.973,74 ευρώ, όπως τα εισέπραττε, έτσι και «έχει κατατεθεί στο Ταμείο της ΚΕ του ΚΚΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος και της απόφασης της ΚΕ του ΚΚΕ».

Έτσι τα μόνα ατομικά του χρήματα που είχε ετησίως να διαχειριστεί ήταν 5,59 ευρώ!

Οικογενειακά… βάρη

Η σύζυγός του φαίνεται να σήκωσε το βάρος των οικογενειακών δαπανών με το εισόδημα των 19.304 ευρώ που είχε από την μισθωτή της εργασία και τα 10 ευρώ από τους ετήσιους τόκους. Για μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία δεν γίνεται λόγος, ούτε και περί τραπεζικής θυρίδας.

Οι οικογενειακές τους καταθέσεις είναι σε ελληνικές τράπεζες. Ο  Δημήτρης Κουτσούμπας έχει αθροιστικές καταθέσεις 11.639 ευρώ εκ των οποίων οι 2.206 είναι από δωρεά, τα  4.656 ευρώ  από άλλη περίπτωση και τα 4.777 ευρώ από εισοδήματα έτους. Της συζύγου του οι καταθέσεις ανέρχονται συνολικά σε 8.546.

Τα ακίνητα

Από ακίνητα έχει από γονική παροχή ένα ισόγειο διαμέρισμα 105 τ.μ. στη Λαμία από το 1990, ενώ και η σύζυγός του από γονική παροχή έχει στην Λειβαδιά ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου 120 τ.μ. από και ένα άλλο ίδιο που εγγράφεται όμως «ημιτελές».

Αυτοκίνητο δεν διαθέτουν αλλά ούτε και δάνεια…

Δείτε το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017/12/pothen_esxes_koutsoumpas_dimitris.pdf”]

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις