Πολιτική

Πόθεν έσχες: Τίναξε την μπάνκα ο Παπαδημούλης – Kαταθέσεις 1 εκατ. ευρώ και αγορά ακινήτων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αν ο Πάνος Καμμένος συγκαταλέγεται στους πλούσιους της Βουλής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης μπορεί σύμφωνα με το πόθεν έσχες του να μπει στους ζάμπλουτους.

Σύμφωνα με τα πόθεν έσχες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης προχώρησε στην αγορά άλλων 8 ακινήτων, ενώ οι τραπεζικές του καταθέσεις για το 2018 φτάνουν στις 834.346,47ευρώ.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μετά της συζύγου του είναι από τους πιο πλούσιους πολιτικούς της χώρας καθώς μαζί φτάνουν σε καταθέσεις το 1.188.539 ευρώ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσεις και σε μετοχές. Το χαρτοφυλάκιο που αποτιμάται περίπου σε 600.000 ευρώ ενώ μέσα στο 2018 φαίνεται να εκποίησε μετοχές λαμβάνοντας περίπου 365.000 ευρώ.

Ο κ. Παπαδημούλης είναι δικαιούχος και συνδικαιούχος με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με καταθέσεις 834.346,47ευρώ. Ο μεγαλύτερος εξ αυτών είναι κοινός προθεσμιακός λογαριασμός με τη σύζυγό του, ύψους 509.487,75 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Επίσης, η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδικαιούχος μαζί με τον αδερφό της σε προθεσμιακό τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της με υπόλοιπο 354.251,39 ευρώ. Στην προηγούμενη δήλωση περιουσιακής κατάστασης οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Παπαδημούλη ήταν της τάξης του 1.094.550,12 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2019, τα προσωπικά εισοδήματά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθαν σε 257.245,21ευρώ και της συζύγου του σε 30.804,13 ευρώ.

Μέσα στην χρονιά για την οποία υποβλήθηκε επίσης το πόθεν έσχες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. απέκτησε 6 διαμερίσματα καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 239.500 ευρώ. Πρόκειται για διαμερίσματα στην Αθήνα (70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ, 92τμ). Παράλληλα, αγόρασε άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα εμβαδού 143,12τμ και 196,80τμ αντίστοιχα έναντι του συνολικού ποσού των 121.500 ευρώ, τα οποία και μεταβίβασε ως γονική παροχή την ίδια χρονιά στα 2 παιδιά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 36
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
180