Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Που πήγε αξημέρωτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γιατί;

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ TWITTER
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ TWITTER

Δεν είχε καν ανατείλει ο Ήλιος όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης … τιτίβισε την πρώτη καλημέρα.

Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πει μια άλλου είδους καλημέρα, απ’ το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη…

Όπως έγραψε στις αναρτήσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε κοντά σε ανθρώπους που μάχονται καθημερινά αθόρυβα και με υπευθυνότητα, να διαπιστώσει τις συνθήκες στις οποίες εργάζονται και όπως υπογραμμίζει αυτή είναι η Ελλάδα που πρέπει να μας εμπνέει

 

 

 

 Οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη μετά την επίσκεψη:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το αμαξοστάσιο των Ο.ΣΥ. και να συζητήσω με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες. Προβλήματα τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες, αύξησε την εισιτηριοδιαφυγή και τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο.

Μια επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατ’ εξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες.

 

Εμείς είχαμε αποδείξει επί των δικών μας ημερών ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών, με βελτίωση του παρεχόμενου έργου, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα τελικά για τον Έλληνα φορολογούμενο.

 

Η πολιτική αυτή εγκαταλείφτηκε τελείως στο πλαίσιο του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της Κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο τομέα, σε έναν τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά και οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε