Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πράσινο” φως στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς για την απομάκρυνση της διοίκησης της Folli Follie

Υπόθεση Folli Follie: Στο αρχείο η δικογραφία για την εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΠΕ - ΜΠΕ (αρχείο)

Ανοίγει ο δρόμος για την άμεση αλλαγή της διοίκησης της εταιρείας Folli Follie με νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης στη Βουλή, το απόγευμα της Πέμπτης (28.11.2019).

Συγκεκριμένα, κατατέθηκε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών στην ολομέλεια προκειμένου να ψηφιστεί απόψε και με την οποία δίνεται η δυνατότητα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να προχωρήσει στην απομάκρυνση της διοίκησης της Folli Follie.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, υποστήριξε στην ολομέλεια της Βουλής ότι η ενέργεια αυτή κρίθηκε αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της Κεφαλαιαγοράς, την προστασία των επενδυτών και των καταναλωτών.

Η κίνηση αυτή, είπε, έγινε σε συνεννόηση με την Επιτροπή μετά από διαβούλευση και η κεφαλαιαγορά μπορεί να τοποθετήσει προσωρινή διοίκηση.

Η τροπολογία του κ. Σταϊκούρα εμπεριέχεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις.

Δείτε την [pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/11/tropologia_Foli-Foli.pdf” title=”tropologia_Foli Foli”]

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις