Πολιτική

«Πρέπει να φύγω» – Η απότομη αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου για τον ίδιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην παρουσίαση βιβλίου που πήρε τον τίτλο του από… τον ίδιο (Το «Φαινόμενο Κασσελάκη») και ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα του ενώ μιλούσε και… έφυγε.

«Πρέπει να φύγω» είπε κοφτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο ίδιος στο μικρόφωνο, σηκώθηκε, χαιρέτησε και… έφυγε. Κι όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγη ώρα, το γύρο των social media!

«Το βιβλίο γράφτηκε γρήγορα. Ούτε δύο μήνες δεν είμαι στο τιμόνι του κόμματος… Άρα νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Εμείς, αυτό που αρχίσαμε πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Στεγανοποιημένο έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί. Πρέπει να φύγω! Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Από τις στιγμές νοσταλγίας στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο έως το μεγάλο στοίχημα για ΔΕΘ και εκλογές
Ο πρόεδρος του κόμματος αφού ακούσει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και αποκωδικοποιήσει όσα θα πει και στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη, μαζί με κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ που θα γυρίσουν ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα
Νίκος Ανδρουλάκης
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Μητσοτάκης σε Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε υποδείξεις για την αμυντική μας θωράκιση – Δε νοείται ενεργή απειλή πολέμου και αμφισβήτηση κυριαρχίας
«Το SAFE ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία, κινήθηκε στη σωστή κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε, όμως, περισσότερα και επίσης χρειάζεται να επιλέγουμε τους συνοδοιπόρους μας πολύ προσεκτικά»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 30