Πολιτική

«Πρέπει να φύγω» – Η απότομη αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου για τον ίδιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην παρουσίαση βιβλίου που πήρε τον τίτλο του από… τον ίδιο (Το «Φαινόμενο Κασσελάκη») και ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα του ενώ μιλούσε και… έφυγε.

«Πρέπει να φύγω» είπε κοφτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο ίδιος στο μικρόφωνο, σηκώθηκε, χαιρέτησε και… έφυγε. Κι όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγη ώρα, το γύρο των social media!

«Το βιβλίο γράφτηκε γρήγορα. Ούτε δύο μήνες δεν είμαι στο τιμόνι του κόμματος… Άρα νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Εμείς, αυτό που αρχίσαμε πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Στεγανοποιημένο έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί. Πρέπει να φύγω! Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13