Πολιτική

«Πρέπει να φύγω» – Η απότομη αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου για τον ίδιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην παρουσίαση βιβλίου που πήρε τον τίτλο του από… τον ίδιο (Το «Φαινόμενο Κασσελάκη») και ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα του ενώ μιλούσε και… έφυγε.

«Πρέπει να φύγω» είπε κοφτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο ίδιος στο μικρόφωνο, σηκώθηκε, χαιρέτησε και… έφυγε. Κι όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγη ώρα, το γύρο των social media!

«Το βιβλίο γράφτηκε γρήγορα. Ούτε δύο μήνες δεν είμαι στο τιμόνι του κόμματος… Άρα νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Εμείς, αυτό που αρχίσαμε πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Στεγανοποιημένο έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί. Πρέπει να φύγω! Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου