Πολιτική

«Πρέπει να φύγω» – Η απότομη αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου για τον ίδιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην παρουσίαση βιβλίου που πήρε τον τίτλο του από… τον ίδιο (Το «Φαινόμενο Κασσελάκη») και ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα του ενώ μιλούσε και… έφυγε.

«Πρέπει να φύγω» είπε κοφτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που μιλούσε ο ίδιος στο μικρόφωνο, σηκώθηκε, χαιρέτησε και… έφυγε. Κι όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο έκανε μέσα σε λίγη ώρα, το γύρο των social media!

«Το βιβλίο γράφτηκε γρήγορα. Ούτε δύο μήνες δεν είμαι στο τιμόνι του κόμματος… Άρα νομίζω θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο…» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε:

«Εμείς, αυτό που αρχίσαμε πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Στεγανοποιημένο έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί. Πρέπει να φύγω! Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του βιβλίου…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 16