Πολιτική

Προανακριτική για Novartis: Για «σκευωρία» κάνει λόγο ο Παπαγγελόπουλος

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο σε δήλωση του για «πολιτική δίωξη» που υφίσταται και για σκευωρία που εξυφάνθηκε σε βάρος του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής ώστε να ερευνηθούν όσα του επιρρίπτουν μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο σε δήλωση του για «πολιτική δίωξη» που υφίσταται και για σκευωρία που εξυφάνθηκε σε βάρος του.

«Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου. Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους» τονίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην πρόταση που υπογράφουν 30 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο για σαθρό νομικό κείμενο το οποίο υιοθετεί «τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους».

Η πλήρης δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής :

«Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη.

Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ. Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.

Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους.

Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός; Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών; Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις; Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!

Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.

Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ελλάδας – Τουρκίας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» λέει η Αθήνα, «ισχύει από το 2019» απαντά η Άγκυρα
Ο πρέσβης Αχμέντ Γιλντίζ της Τουρκίας υποστήριξε ότι «το Συμβούλιο αυτό δεν είναι δικαστήριο οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών»
H Αγλαΐα Μπαλτά 75
Προεκλογικό μήνυμα Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο - Η απάντηση στην αντιπολίτευση για τη συγκέντρωση Κασιδιάρη στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση της ΝΔ
Παύλος Μαρινάκης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9