Πολιτική

Προανακριτική για τα Τέμπη: Η Μαρία Αντωνίου αντικαταστάτρια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Ο βουλευτής της ΝΔ επικαλέστηκε λόγους υγείας για να μην συμμετάσχει στην Προανακριτική

Η βουλευτής της ΝΔ, Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr  θα αντικαταστήσει στην Προανακριτική για τα Τέμπη τον βουλευτή της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα, Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προανακριτική, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος αντικατέστησε τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κωτσό, ζήτησε επίσης να μη συμμετέχει στις εργασίες της προανακριτικής, επικαλούμενος λόγους υγείας. Ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να επικοινώνησε με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα προκειμένου να γνωστοποιήσει ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση, οπότε και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Και αποφασίστηκε να τον αντικαταστήσει η Μαρία Αντωνίου. 

Το πρωί της Τρίτης (18/03/25) η προανακριτική ξεκινά τις εργασίες της με την εκλογή προεδρείου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
3
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26