Πολιτική

Προανακριτική Novartis: 15ημερη προθεσμία για να καταθέσει ζητά η Τουλουπάκη

Μετά τις καταθέσεις της Ελένης Ράικου, του Γιάννη Αγγελή και του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, όλοι περίμεναν τη… στιγμή που στην Προανακριτική για τη Novartis και το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα εμφανιζόταν η Ελένη Τουλουπάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελένη Τουλουπάκη, ως εισαγγελέας Διαφθοράς, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Novartis, με πολλούς από τους μάρτυρες που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Προανακριτική, να φέρονται να την κατηγορούν πως πίεζε για να της δοθούν καταθέσεις για ευθύνες πολιτικών προσώπων και να την αποκαλούν «άνθρωπο του Παπαγγελόπουλου».

Φαίνεται όμως ότι η στιγμή που θα εμφανιστεί η Ελένη Τουλουπάκη στην Προανακριτική ίσως αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Διαφθοράς ζήτησε να της δοθεί προθεσμία 15 ημερών για να καταθέσει, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Τουλουπάκη επρόκειτο να καταθέσει την επόμενη Τρίτη αλλά επειδή είναι εν ενεργεία δικαστικός, μπορεί να καταθέσει και με υπόμνημα και να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στην Προανακριτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το χαρτί της εντιμότητας παίζει η ΕΛΑΣ απέναντι στην κυβέρνηση των σκανδάλων
Με επίκεντρο τη διαφάνεια, τους ελέγχους και τη λογοδοσία, η Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα συνδέει τις κυβερνητικές υποθέσεις με μια συνολικότερη κρίση θεσμών - «Ρεκόρ διαφθοράς» καταγγέλλει η Θεώνη Κουφονικολάκου, ενώ προτείνει σύστημα ελέγχου των δημόσιων συμβάσεων με τεχνητή νοημοσύνη
Αλέξης Τσίπρας
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 12
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 93
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως