Πολιτική

Προανακριτική Novartis: 15ημερη προθεσμία για να καταθέσει ζητά η Τουλουπάκη

Μετά τις καταθέσεις της Ελένης Ράικου, του Γιάννη Αγγελή και του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, όλοι περίμεναν τη… στιγμή που στην Προανακριτική για τη Novartis και το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα εμφανιζόταν η Ελένη Τουλουπάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ελένη Τουλουπάκη, ως εισαγγελέας Διαφθοράς, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Novartis, με πολλούς από τους μάρτυρες που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Προανακριτική, να φέρονται να την κατηγορούν πως πίεζε για να της δοθούν καταθέσεις για ευθύνες πολιτικών προσώπων και να την αποκαλούν «άνθρωπο του Παπαγγελόπουλου».

Φαίνεται όμως ότι η στιγμή που θα εμφανιστεί η Ελένη Τουλουπάκη στην Προανακριτική ίσως αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Διαφθοράς ζήτησε να της δοθεί προθεσμία 15 ημερών για να καταθέσει, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Τουλουπάκη επρόκειτο να καταθέσει την επόμενη Τρίτη αλλά επειδή είναι εν ενεργεία δικαστικός, μπορεί να καταθέσει και με υπόμνημα και να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στην Προανακριτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κατρίνης για Φαραντούρη και τον διορισμό της γυναίκας του: «Στη θέση του δεν θα το έκανα»
Ο ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι η σύζυγός του επιλέχθηκε για την απόσπασή της στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες βάσει των απαιτούμενων τυπικών και ουσιαστικών προσόντων της
Κατρίνης και Φαραντούρης
Βορίδης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Να θωρακιστεί η δικογραφία» – «Να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο για την πολιτική βία»
Ο πρώην υπουργός ζητά κακουργηματική αντιμετώπιση καταλήψεων δημοσίων κτιρίων και αυστηρότερη παρέμβαση απέναντι στη ρητορική μίσους
Από την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη