Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρόεδρος Δράσης: Θα σταθούμε στο πλευρό του Μητσοτάκη

επίδομα θέρμανσης - Σκυλακάκης

Ανοικτός σε συνεργασία με το νέο Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη δήώσε ο πρόεδρος της Δράσης, Θοδωρής Σκυλακάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 και στο Ευαγγελάτο.

Με αφορμή την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ ο κ. Σκυλακάκης είπε:

«Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη γιατί υπάρχει μια σαφής επικράτηση μιας φιλελεύθερης μεταρρυθμιστικής πρότασης στο εσωτερικό της ΝΔ. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ακόμη θα έχουμε μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας έτοιμη ή ένα ευρύτερο μέτωπο των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων αλλά αυτό που έγινε προχθές είναι ένα πρώτο καθοριστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στη Δράση και τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη απάντησε: «Ασφαλώς. Υπάρχουν και φιλικοί δεσμοί αλλά και πολιτικά σε πάρα πολλά θέματα ομοιότητες. Υπάρχουν και κάποιες διαφορές, προφανώς, με την όλη ΝΔ αλλά γενικότερα εμάς δεν μας πολύ-απασχολεί η δική μας τύχη γιατί είμαστε ένα μικρό κόμμα, οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα συνεπώς αυτό που μας νοιάζει είναι να υπάρχει μια θετική εξέλιξη για τη χώρα. Να υπάρξει μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας που να μπορέσει να αξιοποιήσει τη δυναμική …εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά πρέπει να προσελκύσει επενδύσεις. Θέλει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και αυτό είναι ένα σαφές πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορούν να αθροιστούν πάρα πολλές δυνάμεις και η εκλογή του κ. Μητσοτάκη είναι ο καταλύτης για αυτή την υπόθεση».

Είπε ακόμα ότι το κόμμα του δεν έχει κανενός είδους μικρομεγαλισμό. «Ξέρουμε ότι είμαστε ένα μικρό κόμμα με μια επιρροή περιορισμένη αλλά η διάθεσή μας είναι να βοηθήσουμε να φτιαχτεί κάτι ευρύτερο που να μπορέσει να κυβερνήσει σωστά τη χώρα», είπε και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι ο Μητσοτάκης επικεφαλής είπε:

«Είναι ένας καινούργιος αρχηγός, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Καταρχήν κέρδισε μια εκλογή χωρίς να αναμένεται και χωρίς να χρησιμοποιήσει κανενός είδους λαϊκισμό. Δηλαδή ένα αουτσάιντερ κέρδισε μια εκλογή λέγοντας αυτά που είναι τα δύσκολα, αυτό είναι εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τη χώρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε