Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Προκόπης Παυλόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Προκόπης Παυλόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας από το νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, στο οποίο εισήχθη το Σάββατο προληπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του καθώς ολοκλήρωσε μια σειρά από προληπτικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να μην εμπνέουν καμία ανησυχία.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαγνώστηκε με κορονοϊό προτού αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο καθώς είχε υποβληθεί σε rapid test. Θετική είναι και η σύζυγός του, Σίσσυ, αλλά ασυμπτωματική.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις