Πολιτική

Προτάσεις της ΝΔ για τον εθελοντισμό από την Ελληνική Αστυνομία

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαν η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, Πίστη Κρυσταλλίδου, και ο συντονιστής Αθανάσιος Στρίγκας, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της Λευκής Βίβλου για τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας από τον αρμόδιο υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τα στελέχη της ΝΔ κατέθεσαν δέσμη προτάσεων για την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού στις Αστυνομικές Ακαδημίες, τις συνέργειες της ΕΛ.ΑΣ με εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τη διοργάνωση σχετικών επιμορφωτικών σεμιναρίων για όλους τους εν ενεργεία αστυνομικούς από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας