Πολιτική

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης: Την Τετάρτη θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κώστας Καραμανλής έδωσε το παρών στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στα βουλευτικά έδρανα και μάλιστα αναμένεται να μιλήσει αύριο Τετάρτη (27/03/2024) στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα μς πληροφορίες αναμένεται να εστιάσει στα όσα έκανε κατά η διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στο θέμα της σύμβασης «717» και τις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi