Πολιτική

Πρόταση μομφής: Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης «σκοτώθηκαν» στο εντευκτήριο της Βουλής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (30.01.2022) στο καφενείο της Βουλής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης έπινε καφέ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Στο διπλανό τραπέζι βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης, φέρεται να είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη: “Την Τρίτη (σ.σ. που είναι προγραμματισμένη η συζήτηση του επενδυτικού νομοσχεδίου) θα έρθω και να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι”.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε: “Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη για την υπόθεση Novartis και όσα έχεις πει για μένα”. 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και κινητοποιήθηκε από τις φωνές μέχρι και η φρουρά της Βουλής​, που επενέβη για να πέσουν οι τόνοι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν απειλούμε κανέναν αλλά δεν δεχόμαστε απειλές» - Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε για το Καστελόριζο
Μόνιμο ετήσιο κίνητρο 5.000 ευρώ για τους δημόσιους υπαλλήλους και τους ένστολους που υπηρετούν στο Καστελόριζο αλλά και κίνητρο εγκατάστασης και παραμονής 5.000 ευρώ ανά νοικοκυριό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
54
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κεντρικό λογισμικό της «Ασπίδας του Αχιλλέα» θα είναι ελληνικό – Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
«Θα παρουσιάσουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να γίνει το νησί πιο ανθεκτικό, πιο λειτουργικό και πιο ζωντανό όλο τον χρόνο» προανήγγειλε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 23
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης 5