Πολιτική

Πρόταση μομφής – Κωνσταντίνος Μαραβέγιας: «Πολιτικοί πίθηκοι ουρλιάζουν και έτσι νομίζουν ότι θα τους φοβηθούμε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια δήλωση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, λίγο πριν την παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ.Μαραβέγιας έκανε λόγο για «πολιτικούς πιθήκους που ουρλιάζουν» και «νομίζουν ότι θα τους φοβηθούμε», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπροέδρου της Βουλής, Σοφίας Σακοράφα που του ζήτησε να ανακαλέσει.

«Από βήματος Βουλής συναδέλφους δεν τους χαρακτηρίζουμε έτσι, να το ανακαλέσετε», είπε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, με τον κ. Μαραβέγια να επιμένει: «Δεν αναφέρθηκα σε κανένα. Όταν κάποιος επιλέγει να ουρλιάζει το κάνει για να κερδίσει τις εντυπώσεις.Στη Βουλή μιλάμε με επιχειρήματα», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση Μαζωνάκη: Η Αστυνομία κινήθηκε πολύ γρήγορα – Ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα και φωτογραφίες
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγελίες για άλλα ιατρεία που να παρουσιάζουν αντίστοιχη παράνομη δραστηριότητα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Σύνθημα εκλογικής μάχης στην ΕΛΑΣ: «Σηκώνουμε τα μανίκια» – Το σχέδιο έως τις γιορτές
Πρώτη τηλεδιάσκεψη του Μίλτου Χατζηγιαννάκη με τις Συντονιστικές Επιτροπές των 59 εκλογικών περιφερειών - Εξορμήσεις Τσίπρα στην περιφέρεια, 500 νέοι τομεακοί υπεύθυνοι και οργανωτικά δίκτυα σε κάθε δήμο
Αλέξης Τσίπρας