Πολιτική

Πρόταση μομφής: «Παρών» ψήφισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Με 156 ψήφους “κατά” σε σύνολο 299 βουλευτών, απορρίφθηκε το βράδυ της Κυριακής (30.01.2022) η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. 

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι 142 βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μαρία Αδάμου και Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο τρίτος ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ψήφισε “παρών”.

Από την ψηφοφορία απουσίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέτα Γιαννάκου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου