Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πρώτο υπουργικό χωρίς Καμμένο [pics]

Πρώτο υπουργικό χωρίς Καμμένο [pics]

Το σημερινό υπουργικό είναι το πρώτο από το 2015 χωρίς τον Πάνο Καμμένο στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Στην θέση του, καθόταν ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό υπουργικό συμβούλιο είναι σε πολλά διαφορετικό. Βρίσκει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την επίσημη στήριξη των ΑΝΕΛ, αλλά με υπουργούς που μπήκαν στην κυβέρνηση με το κόμμα του Πάνου Καμμένου να εξακολουθούν κάθονται στο τραπέζι του υπουργικού. Όπως η Έλενα Κουντουρά η οποία καθόταν ακριβώς απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα. Και τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει και να καταχειροκροτείται την αύξηση του κατώτατου μισθού χωρίς τον επί σχεδόν 4 χρόνια κυβερνητικό του εταίρο στο πλευρό του.

Όπως πάντα δεξιά και αριστερά από τον πρωθυπουργό κάθονταν ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Αλέξης Χαρίτσης. Δίπλα από τον υπουργό Εσωτερικών κάθισε ο νέος υπουργός Άμυνας και δίπλα του ακριβώς η περιχαρής Έφη Αχτσιόγλου.

Για αρκετή ώρα ο πρωθυπουργός κουβέντιαζε με το νέο υπουργό Αμυνας. Και οι δυο ήταν σκεπτικοί και εμφανώς προβληματισμένοι.

Σκεπτικό έπιασε ο φακός και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ίσως να σκεφτόταν ότι το 11% στην αύξηση του κατώτατου μισθού να είναι πολύ. Ίσως και να σκεφτόταν όμως και την αγαπημένη του Σκάρλετ Γιόχανσον…

πηγή: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις