Πολιτική

Πρωτομαγιά 2019: Στην πορεία και ο Γιάνης Βαρουφάκης [video, pics]

Στις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά (1.05.2019) συμμετέχει και το Μέρα 25 με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Δεν έλειψε από τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά ο Γιάνης Βαρουφάκης. Το κόμμα Μέρα 25, το οποίο και ηγείται έδωσε βροντερό «παρών» στις κινητοποιήσεις με το μπλοκ του να αποτελείται από περίπου 100 άτομα.

Στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν η σύζυγός του Δανάη Στράτου, αλλά και η Σοφία Σακοράφα. Ο επικεφαλής της Μέραςς 25 βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή της πορείας προς το Σύνταγμα κρατώντας και σχετικό πανό.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά μέσα, αν και νωρίτερα είχε μιλήσει στο Reuters. Ως δικαιολογία είπε «ας μην δίνω συνεντεύξεις στην μέση του δρόμου».

varoufakis

varoufakis

 

Ρεπορτάζ: Εφη Κουλοχέρη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανησυχία για το ενδεχόμενο Χριστούγεννα με μπλόκα: Το χαρτί του διαλόγου του πρωθυπουργού και η «κόκκινη» γραμμή
Η «κόκκινη γραμμή» για την κυβέρνηση είναι οι αγρότες να μην προχωρήσουν σε μπλόκα σε κρίσιμες υποδομές, όπως τα λιμάνια και τα τελωνεία, αλλά και η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας από τους παρακαμπτήριους δρόμους
Τρακτέρ σε μπλόκα αγροπτών
Όλος ο παλιός και ο νέος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»
Πάνω από 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν το παρόν στο Παλλάς, ενώ πολλοί από τον πολιτικό χώρο που κάποτε ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Τσίπρα, βρέθηκαν στην παρουσίαση
Παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα