Πολιτική

Πρωτοχρονιά στο δρόμο έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς (pics)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου άλλαξε χρόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τα στελέχη της βάρδιας, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε για τις καθιερωμένες ευχές το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, το 251 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς και το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επέλεξε έτσι να τονίσει τη διακλαδικότητα και τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των φορέων που συνεπικουρούν την Πολιτική Προστασία στο έργο της, όπως είναι το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, οι Ένοπλες Δυνάμεις και το ΕΚΑΒ, μην παραλείποντας να τιμήσει και τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορoνοϊό.

xardaliasgiatroi xardaliasPyr

Ο υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη της πρώτης γραμμής σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε για τη συνεισφορά τους στο έργο της Πολιτικής Προστασίας και αντάλλαξε ευχές για «μια νέα χρονιά, μια καλύτερη χρονιά», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

xardaliasKentro

Ο ίδιος έγραψε στο Facebook: “Αλλαγή χρόνου τα μεσάνυχτα μαζί με εκείνους που παραμείναν και σήμερα εκτός σπιτιού, μακριά από τις οικογένειές τους, σταθερά στο καθήκον, να αγρυπνούν για να προστατεύουν όλους εμάς.
Με τα στελέχη μας στον Πυροσβεστικό Σταθμό Περιστερίου αλλάξαμε μαζί χρόνο τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου ανταλλάξαμε ευχές με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ, όλοι τους στελέχη της πρώτης γραμμής. Και ειδικά στα Δυτικά της Αττικής που το τελευταίο διάστημα τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό.
Και ένοιωσα την ανάγκη στην συνέχεια να βρεθώ και να ευχηθώ στους υγειονομικούς μας που μήνες τώρα μοχθούν στα όρια των αντοχών τους για τον περιορισμό της πανδημίας.
Στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο συνάντησα τους ακούραστους γιατρούς και νοσηλευτές μας και ευθύς αμέσως στο Επιχειρησιακό Κέντρο του ΕΚΑΒ, συνομίλησα με τους ανθρώπους της Μονάδας Διαχείρισης Κρίσεων αλλά και τα πληρώματα όλων των ασθενοφόρων μας. Τους ευχαρίστησα για την μοναδική τους προσπάθεια και αυταπάρνηση και ευχηθήκαμε όλοι μαζί η νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας.
Γιατί η Πολιτική Προστασία είναι οι άνθρωποι της. Τα στελέχη μας από το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα τις Ένοπλες Δυνάμεις, το ΕΚΑΒ, τις εθελοντικές μας ομάδες. Τα στελέχη μας που νυχθημερόν, από κοινού, με επαγγελματισμό, με θάρρος, με κουράγιο και ψυχή, κάνουν τα πάντα για τη δική μας ασφάλεια και προστασία. Καλή χρονιά σε όλους!”.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»
«ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι' αυτό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - «Κανένας πολίτης δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε εντός 24 ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ενήργησε όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση για την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» τονίζουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 15
Κώστας Μπακογιάννης για το μποτιλιάρισμα λόγω αγώνα δρόμου: Η Αθήνα έπαθε έμφραγμα – Οι δρόμοι δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες
«Ασφαλώς όλες οι διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Η ταλαιπωρία των Αθηναίων όμως δεν είναι» γράφει σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας
Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Φυλλορροεί η «Ελπίδα» της Μαρίας Καρυστιανού: Βασίλης Κοκοτσάκης και ο Πτέραρχος Αθανάσιος Παπανικολάου αποχώρησαν με αιχμές – Μαζική φυγή και στη Βόρεια Ελλάδα
Συγγνώμη από όσους τον εμπιστεύθηκαν ζητεί ο Κοκοτσάκης, για περίκλειστη παρέα καθοδηγητών της ΝΙΚΗΣ, ο Παπανικολάου
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης 89