Πολιτική

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα – Νίκος Ανδρουλάκης: Περισσότερη αλληλεγγύη και δικαιοσύνη το 2022

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευχές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στέλνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για το 2022. Αναφερόμενος στο 2021 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε την «έκρηξη» της πανδημίας.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει: «Το 2021 ήταν μία ακόμα χρονιά δοκιμασιών. Με την πανδημία, την ενεργειακή κρίση και την κλιματική αλλαγή να διευρύνουν τις ανισότητες.

Εύχομαι ολόψυχα το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις.

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6