Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ψαριανός: Καλό παιδί ο Τσακαλώτος, κουβαλούσε τη βαλίτσα του Γιάνη επί 7 μήνες

Ψαριανός: Καλό παιδί ο Τσακαλώτος, κουβαλούσε τη βαλίτσα του Γιάνη επί 7 μήνες

Το γνωστό ειρωνικό ύφος στον… μεστό πολιτικό του λόγο χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας για την ανακεφαλαιοποίη των τραπεζών και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
 

Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε πως “Η κυβέρνηση ρίχνει κι άλλα λεφτά των φορολογουμένων σε ένα βαρέλι δίχως πάτο”θυμίζοντας πως αυτό έλεγε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγους μήνες. 

Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έκρυψε τη… συμπάθειά του: “Θέλω να κάνω τη δήλωση ότι ο κ. Τσακαλώτος, ο Ευκλείδης, είναι καλό παιδί… Με δικαιώνει, το έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι καλό παιδί. Υποστήριξε θαρραλέα τον Γιάνη με το ένα “ν”, του οποίου βέβαια κουβαλούσε τη βαλίτσα επί 7 μήνες. Καλά έκανε και τον υποστήριξε θαρραλέα επί προσωπικού”, ανέφερε και συμπλήρωσε:

“Όμως, επί πολιτικού αυτή η σκληρή διαπραγμάτευση του Γιάνη είχε τα αρνητικά αποτελέσματα που είδαμε. Εσείς και ο κ. Τσίπρας προσπαθήσατε μέσα σε λίγο καιρό προσπαθήσετε να περισώσετε την κατάσταση. Και καλά κάνατε. Ήταν μια χρήσιμη πιρουέτα και μια χρήσιμη κωλοτούμπα για τη χώρα”.  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε