Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ψάχνει γραφεία στη Βουλή ο Ν. Βούτσης – Ο “άστεγος” Σαμαράς

Ψάχνει γραφεία στη Βουλή ο Ν. Βούτσης – Ο “άστεγος” Σαμαράς

Αυτοψία στους χώρους της Βουλής πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με σκοπό να εξεύρει άδεια γραφεία προκειμένου να στεγάσει τις ανάγκες των κομμάτων και όσων δικαιούνται χώρων εργασίας εντός του ιστορικού κτηρίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης συνοδεύεται από τον περιαλειφόμενο για την θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου, και ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Θαλάσση που είχε επιλέξει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανάμεσα στα προβλήματα με τα γραφεία που πρέπει να λύσει ο νέος Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν είναι μόνο αυτά που απορρέουν από τη νέα σύνθεση της νέας Βουλής και τις νέες κοινοβουλευτικές τους δυνάμεις αλλά είναι και να βρει γραφείο (που δικαιούται ως πρώην Πρωθυπουργός και ενεργεία βουλευτής ) ο Αντώνης Σαμαράς.

Καθώς μετά την αποχώρησή του από την αρχηγία της ΝΔ , παραχώρησε το γραφείου του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως που κατείχε στον διάδοχό του Ευάγγελο Μεϊμαράκη και έκτοτε έμεινε «άστεγος»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε