Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές 2015: “Κλείδωσαν” τα ονόματα – Εκτός λίστας ο Μητρόπουλος – “Σφάζονται” για το Επικρατείας

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ – Εκλογές 2015: “Κλείδωσαν” τα ονόματα – Εκτός λίστας ο Μητρόπουλος – “Σφάζονται” για το Επικρατείας

 – Πολύ κακό… για να πάει τελικά σπίτι του ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς μένει εκτός ψηφοδελτίων!
– Μεταμεσονύκτια… ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα των υποψηφίων του στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 
– Απουσιάζουν τα ονόματα του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιάννη Δραγασάκη, καθώς αναμένεται να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί
– Τη θέση της Ζ. Κωνσταντοπούλου παίρνει ο Αλ.Φλαμπουράρης και του Γ.Βαρουφάκη ο Π.Κουρουμπλής
– Τα ονόματα στην Α’ και στη Β΄ Αθήνας είναι με αλφαβητική σειρά γιατί δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι συνιστώσες και κυρίως οι “53+” με την Κουμουνδούρου
– Στη Β’ Αθήνας θα είναι υποψήφιες η Ταμίλα Κουλίεβα και η Ραλία Χρηστίδου!
– Επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς

 “Κλείδωσαν” οι λίστες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, με εξαίρεση το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του οποίου η κατάρτιση εκκρεμεί, μετά και την χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. 

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας αλλά και στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Στη δεύτερη θέση των ψηφοδελτίων για το Ηράκλειο και τη Λάρισα, βρίσκονται ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και η ‘Αννα Βαγενά, αντιστοίχως.

Τελικά δεν θα είναι ούτε σε μη εκλόγιμη θέση υποψήφιος ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς ο ίδιος ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής να ψηφίσουν επί του θέματός του και η απόφαση ήταν αρνητική.

Από τα ψηφοδέλτια απουσιάζουν τα ονόματα του Γιάννη Δραγασάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, καθώς πληροφορίες τους θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (θα δοθεί στη δημοσιότητα τα επόμενα εικοσιτετράωρα). Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής αναμένεται να είναι ο κ. Δραγασάκης.

Στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας θα είναι υποψήφιοι οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης και Χριστόδουλος Βερναρδάκης, Αλέκος Φλαμπουράρης (αναμένεται να είναι ο επικεφαλής, στη θέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου).

Στην Β’ Αθήνας θα είναι οι κκ. Σκουρλέτης, Κουρουμπλής, Παππάς, Μπαλάφας και Σπίρτζης. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη θέση του Γιάνη Βαρουφάκη.

Επικεφαλής του συνδυασμού στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Αριστείδης Μπαλτάς.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης υποψήφιος θα είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος, ενώ σε εκλόγιμη θέση είναι και ο Μάρκος Μπόλαρης. Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα κατέβουν ο κ. Φάμελος και ο Δημήτρης Μάρδας (στη θέση της Λ. Αμανατίδου)

Στην Α’ Πειραιά θα είναι υποψήφιοι οι κκ. Δρίτσας, Σταματάκη και Δουζίνας (αντί του Στ. Λεουτσάκου, αν και είχε ακουστεί για το Επικρατείας), ενώ στην Β’ Πειραιά οι κκ. Βίτσας (στη θέση του Παναγιώτη Λαφαζάνη), Κασιμάτη, Καρακώστα.

Στη Μεσσηνία η Κουμουνδούρου κατεβάζει τον Γιώργο Κατρούγκαλο κόντρα στον Θανάση Πετράκο (Λαϊκή Ενότητα).

Επισημαίνεται ότι στη λίστα των ψηφοδελτίων που επισυνάπτεται, τα ψηφοδέλτια Α’ και Β’ Αθήνας είναι με αλφαβητική σειρά και όχι με τη σειρά εκλογής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα είναι με αλφαβητική σειρά γιατί δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι συνιστώσες και κυρίως οι “53+” με την Κουμουνδούρου.

Εδώ


Δείτε εδώ τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε