Πολιτική

Πτώση Αντόνοφ στην Καβάλα: Διάβημα και στον Ουκρανό πρέσβη στην Αθήνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας, Θεμιστοκλής Δεμίρης, πραγματοποίησε διάβημα και στον Ουκρανό Πρέσβη στην Αθήνα, για τη συντριβή του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, το διάβημα αφορά την ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς για την φύση του φορτίου του ουκρανικού αεροσκάφους.

Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, θα κάνει άμεσα διάβημα σχετικά με το φορτίο που μετέφερε το αεροσκάφος Antonov, που είχε απογειωθεί από τη Νις της Σερβίας με προορισμό τη Ντάκα του Μπαγκλαντές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
111
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης