Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πυρά” Άδωνι κατά Τσίπρα: Ετοιμάζει χούντα!

“Πυρά” Άδωνι κατά Τσίπρα: Ετοιμάζει χούντα!
Φωτογραφία αρχείου InTime

Με σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα, όταν ρωτήθηκε για την χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

“‘Άκουσα χθες την ομιλία του κ. Τσίπρα που είπε ότι “η δεύτερη φορά αριστερά”, όταν έρθει, θα αποκτήσει πρόσβαση και έλεγχο σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι χούντα. Είπε δηλαδή ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ότι η κοινοβουλευτική δημοκρατία εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών.

Click4more: Τσίπρας: Έβαλε “πάγο” στους διαφωνούντες

Αν υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα στην έρευνα της προκαταρκτικής ανακριτικής επιτροπής για τη NOVARTIS και τη σκευωρία, η νοοτροπία πίσω από τη σκευωρία είναι αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας: “ότι πρέπει να ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας, δηλαδή τη Δικαιοσύνη”.

Ντροπιαστική η πράξη Βαρουφάκη

Για την καταγραφή των συζητήσεων στο Eurogroup από τον κ. Βαρουφάκη ο κ. Γεωργιάδης είπε: “Αν το Eurogroup γινόταν στην Ελλάδα, υπήρχε συμφωνία μη καταγραφής και κάποιος έκανε καταγραφή των συζητήσεων, η καταγραφή είναι κακούργημα. Δεν γνωρίζω την ποινική νομοθεσία στη χώρα που έγινε το Eurogroup αλλά προφανώς δεν του ασκήθηκε δίωξη επειδή κανείς εκ των συμμετεχόντων δεν το ζήτησε. Η πράξη ως πράξη, όμως, παραμένει ντροπιαστική για την Ελληνική Δημοκρατία. Τον ελληνικό λαό και την Ελληνική Δημοκρατία δεν θα τους εκπροσωπήσει η αλητεία”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις