Πολιτική

Πυρά Χρήστου Σπίρτζη κατά Τάκη Θεοδωρικάκου: «Συνεχίζει να κάνει τον ανίδεο για τη Greek mafia»

Ο Χρήστος Σπίρτζης εξαπέλυσε βολές κατά ριπάς εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί κυκλώματος αστυνομικών που βοηθούσαν νονούς της νύχτας.

Ο Χρήστος Σπίρτζης επικαλείται το σημερινό (29.1.2023) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», που έφερε στο φως διαλόγους – φωτιά ανάμεσα σε αστυνομικούς και νονούς της νύχτας, που δείχνουν ότι τα στελέχη της ΕΛΑΣ βοηθούσαν τους κακοποιούς.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το δημοσίευμα «ανέδειξε για μια ακόμη φορά την μεγάλη διαφθορά στους κόλπους της ΕΛΑΣ με την αποκάλυψη ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ αστυνομικών, επικίνδυνων κακοποιών και νονών της νύχτας, που βρέθηκαν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων υπό διερεύνηση υποθέσεων».

Ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι όλα αυτά θυμίζουν την «υπόθεση της Greek mafia, που αποκαλύφθηκε και στάλθηκε στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός έριξε τα καρφιά του για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. «Πρόσφατα ο κ. Θεοδωρικάκος παρίστανε τον ανίδεο για τον κατηγορούμενο ανώτατο αξιωματικό κ. Δάβαλο που τοποθέτησε Δντη Ασφαλείας Αττικής. Σήμερα, μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Θεοδωρικάκος ξανακάνει τον ανίδεο δίνοντας εντολή για άμεση έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων», ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ακολούθως ο Χρήστος Σπίρτζης απεύθυνε προς τον υπουργό το ερώτημα: «Μπορεί να μας ενημερώσει αν στις προ ημερών κρίσεις αναβάθμισε τον κ. Δάβαλο; Αν σήμερα είναι ενημερωμένος για την υπόθεση της Greek mafia; Αν ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκτός από την προπαγάνδα, θα ασχοληθεί με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την ασφάλεια του πολίτη, τις ελάχιστες μέρες που έμειναν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ