Πολιτική

Πυρετός στην κυβέρνηση για τους αγρότες – Στο Μαξίμου ο Κατρούγκαλος

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ήδη ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να λάβει μέρος σε μίνι κυβερνητική σύσκεψη για το ασφαλιστικό των αγροτών.
Στη σύσκεψη θα λάβει μέρος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας προσανατολίζεται σε αλλαγές επί της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης για τους νέους αγρότες, ενώ έχει τεθεί και θέμα φορολογικών ελαφρύνσεων.

Το σύνολο των εκκρεμμών ζητημάτων, ενόψει της επικείμενης έναρξης της πρώτης αξιολόγησης της πορείας του προγράμματος προσαρμογής από τους Θεσμούς, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο “μικροσκόπιο” του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), που συνεδριάζει στις 3 υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιωάννη Δραγασάκη.

Κατά τη συνεδρίαση, όπως αναφέρουν έγκυροι κύκλοι, θα εξεταστεί η πρόοδος επί σειράς ζητημάτων, μεταξύ των οποίων ο αναπτυξιακός νόμος και άλλα ανοικτά θέματα του υπουργείου Οικονομίας, καθώς και άλλων υπουργείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
5
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος