Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Πυροδότησε το κλίμα στη Βουλή ο Άδωνις – Ο Καμμένος, ο μπρόκερ και η Χρυσή Αυγή

Πυροδότησε το κλίμα στη Βουλή ο Άδωνις – Ο Καμμένος, ο μπρόκερ και η Χρυσή Αυγή

Να “πυροδοτήσει” την υποτονική , όπως εξελίσσεται, συζήτηση στην Ολομέλεια για την αλλαγή του εκλογικού νόμου επιχείρησε ο αντιπροέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις εωργιάδη.

Ανέβασε τους τόνους ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως «είναι πραγματικά αδύνατον κανείς να παρακολουθήσει τις οβιδιακές αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ….» και εξήγησε «σήμερα ο κ. Τσίπρας συνάντησε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, αλήθεια θυμάστε πως έλεγε ο κυβεερνητικός σας συνεταίρος. Πάνος Καμμένος τον Γιώργο Παπανδρέου; «Μπρόκερ» τον έλεγε που μας έβαλε στο Μνημόνιο για να βγάλει η οικογένειά του λεφτά που είχε επενδύσει στα CDs…. και μετά από αυτά πάλι ο κ. Καμμένος έλεγε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου γερμανοτσολιά… που μας έβαλε στο Μνημόνιο που ήθελαν οι Γερμανοί….

Εάν τώρα κανείς βγάλει άκρη βλέποντας από την μια τον πολιτικό σας συνεταίρο Πάνο Καμμένο και από την άλλη τον κ. Τσίπρα να συναντάται με τον Γιώργο Παπανδρέου θα πάρει βραβείο… Μόνο ένα μπορεί κανείς να καταλάβει από αυτές τις δύο εικόνες καια υτό είναι ο πολιτικός σας τυχοδιωκτισμό για την εξουσία…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε και την ανάρτηση πανηγυρισμού που έκανε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Ζαχαριάδης όταν η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία και έτσι δεν μπορεί κανείς τώρα να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συναθροίσθηκε με την Χρυσή Αυγή καταρρίπτοντας και όσους αυτό υποστήριζαν.

Και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε « ο υπουργός Εσωτερικών σας Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν ήταν αυτός που το Σάββατο έλεγε στην τηλεόραση ότι έχουμε 197 ψήφους και μπορεί να βρεθούν οι 200. Τότε στους 197 ψήφους δεν συνάθροιζε τους ψήφους της Χρυσής Αυγής; ‘Άλλο εάν η Χρυσή Αυγή – είπε- είδε ότι δεν υπάρχουν οι 200 ψήφοι και γι αυτό δεν μπαίνει στην ψηφοφορία. Εάν όμως βρισκόντουσαν οι τρείς που σας έλειπαν και η Χρυσή Αυγή αποφάσιζε και ψήφιζε, τότε μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έλεγε, αυτό μας έχει πει και άλλοτε ο κ. Βούτση, ότι εμείς δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις ψήφους σε επιθυμητές ή όχι…» και κατέληξε « ο ελληνικός λαός όμως ξύπνησε όπως και η Βουλή των Ελλήνων και δεν θα σας κάνει το χατίρι για να εφαρμόσετε τα δόλια εκλογικά σας σχέδια που στόχο έχουν την ακυβερνησία και να μην βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ… ».

Το «γάντι» στις αναφορές του Άδωνη Γεωργιάδη από την κυβέρνηση «σήκωσε» ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας λέγοντας πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν έχει την δική μου υπεράσπιση, όμως επιτέθηκε στη ΝΔ ότι εκτός από την ιστορία της, που είναι η ιστορία της Δεξιάς που ήταν πάντα και είναι υπέρ των καλπονοθευτικών συστημάτων που υποκλέπτουν τι ψήφους, τώρα με όσα λένε ο Γεωργιάδης, η Βούλτεψη καταφεύγουν και σε αγοραίες ύβρεις…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε