Πολιτική

Ραγδαίες εξελίξεις! Βασίλης Κικίλιας ο “αποστολέας” της βόμβας στο ΔΝΤ!

- Ο Βασίλης Κικίλιας εμφανίζεται ως αποστολέας του τρομό - δέματος στα γραφεία του ΔΝΤ, σύμφωνα με τον Νίκο Τόσκα
- Η διεύθυνση ήταν από παλιό του πολιτικό γραφείο
- Χθες (15.03.2017) έστειλαν πακέτο - βόμβα στον Σόιμπλε με αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη
- Και τα δυο πακέτα στάλθηκαν από το κέντρο της Αθήνας και η συνδεσμολογία των εκρηκτικών μηχανισμών είναι ίδια
- Την ευθύνη για το τρομο - δέμα του Σόιμπλε ανέλαβε η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Νίκου Τόσκα, πως το τρομο – πακέτο που στάλθηκε στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι με παραλήπτη τον διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς και το οποίο τραυμάτισε μία γυναίκα, εμφάνιζε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.

Ως διεύθυνση φαινόταν αυτή του παλιού του πολιτικού γραφείο ενώ η αποστολή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας, όπως και στο πακέτο – βόμβα που στάλθηκε χθες (16.03.2017) στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Νίκος Τόσκας ενημέρωσε ο ίδιος τον Βασίλη Κικίλια

Ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Ν. Τόσκας δήλωσε, σήμερα (16.03.2017) το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι το πακέτο που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι ταχυδρομήθηκε από την Ελλάδα και είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια με διεύθυνση του γραφείου του που ίσχυε κατά το παρελθόν. Ο κ. Τόσκας ανέφερε πως ενημέρωσε ήδη τον κ. Κικίλια γι αυτή την εξέλιξη.

Ίδια η συνδεσμολογία των δυο εκρηκτικών μηχανισμών

Η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, αποκάλυψε πως η συνδεσμολογία του εκρηκτικού συναγερμού που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, είναι η ίδια με αυτή του εκρηκτικού μηχανισμού που στάλθηκε χθες και δεν εξερράγη. 

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής, είναι πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που στάλθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενέργεια για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιά, μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το δέμα μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την περασμένη Τετάρτη, έφυγε με πτήση της Aegean, απευθείας για το Βερολίνο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει οδηγία, στην ποία ζητά από τους γερμανούς πολίτες να είναι προσεκτικοί όταν λαμβάνουν δέματα από την Ελλάδα!

Γερμανικές και ελληνικές Αρχές συνεργάζονται στενά ενώ τα δυο αυτά περιστατικά έχουν σημάνει τον συναγερμό σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς εκφράζονται φόβοι έχουν σταλεί και άλλα τρόμο – δέματα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη
«Η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, όπως ζήτησα από την πρώτη στιγμή, είναι, πλέον, πολύ κοντά και η Αλήθεια εκεί, θα λάμψει» υπογράμμισε ο πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ
Χρήστος Τριαντόπουλος 30
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 7
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
245