Πολιτική

Ραγκούσης για επιχείρηση στα Εξάρχεια: Οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης» σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο με σημαντικά αποτελέσματα και εξαρθρώσεις συμμοριών. Αυτό ήταν και παραμένει το κύριο αίτημα των πολιτών.

Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Διότι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι γυναίκες πρόσφυγες με ανήλικα παιδιά.

Επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος