Πολιτική

Ραγκούσης για επιχείρηση στα Εξάρχεια: Οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα

«Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης» σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε δήλωσή του, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο με σημαντικά αποτελέσματα και εξαρθρώσεις συμμοριών. Αυτό ήταν και παραμένει το κύριο αίτημα των πολιτών.

Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Διότι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι γυναίκες πρόσφυγες με ανήλικα παιδιά.

Επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης», καταλήγει ο κ. Ραγκούσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
265