Πολιτική

Ραγκούσης: «Ο Σκουρλέτης δεν είπε τον Παπανδρέου τοξικό για να τον μειώσει»

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε ο Γιάννης Ραγκούσης όσον αφορά στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Πάνος Σκουρλέτης για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον «τοξικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, Γιάννης Ραγκούσης, που για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και υπουργός στην κυβέρνησή του είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις: «Εγώ δεν νομίζω ότι  ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή».

Είπε ακόμα ότι δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

Ο κ. Ραγκούσης, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δεν του δημιούργησε προβλήματα και αν θα παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές στο μέλλον αυτές θα έχουν σχέση με νομοθετήματα δικά του, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: SKAI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα επίθεση από την Τουρκία: Οι ελληνικοί χάρτες αλιείας χαράσσουν «φανταστικά σύνορα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει «άκυρες» και «χωρίς νομική ισχύ» τις ελληνικές απαγορεύσεις πέραν των 6 ναυτικών μιλίων, επαναφέροντας τη ρητορική περί παραβίασης της τουρκικής θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Ελληνικός χάρτης αλιείας
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες
Κατά τη συζήτηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης υποστήριξε ότι αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας
Βουλή
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος