Πολιτική

Ραγκούσης: «Ο Σκουρλέτης δεν είπε τον Παπανδρέου τοξικό για να τον μειώσει»

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχείρησε ο Γιάννης Ραγκούσης όσον αφορά στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Πάνος Σκουρλέτης για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον «τοξικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, Γιάννης Ραγκούσης, που για χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και υπουργός στην κυβέρνησή του είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις: «Εγώ δεν νομίζω ότι  ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή».

Είπε ακόμα ότι δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη.

Ο κ. Ραγκούσης, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δεν του δημιούργησε προβλήματα και αν θα παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές στο μέλλον αυτές θα έχουν σχέση με νομοθετήματα δικά του, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: SKAI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Σδούκου για Μακάριο Λαζαρίδη: «Το να είσαι βουλευτής ή υπουργός δεν προϋποθέτει πτυχίο»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  υποστήριξε ότι η άσκηση πολιτικών αξιωμάτων δεν συνδέεται με πανεπιστημιακό τίτλο, ενώ χαρακτήρισε «αχρείαστη περιπέτεια» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
Αλεξάνδρα Σδούκου
Συνταγματική αναθεώρηση: Παρεμβάσεις για ελλείμματα, μονιμότητα και Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Κωστής Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδακής, ζητεί να αξιοποιηθεί η διαδικασία για τρεις «παρεμβάσεις μείζονος σημασίας» και ασκεί πίεση στην αντιπολίτευση να τοποθετηθεί
Βουλή, Ολομέλεια 7
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς BBC: Τα καταγγελλόμενα περιστατικά έγιναν επί υπηρεσιακής το 2023 – Προστατεύουμε τα σύνορα με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα
Το δημοσίευμα του BBC αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Η αστυνομία στην Ελλάδα στρατολογεί μετανάστες για να απωθήσει βίαια άλλους μετανάστες πίσω στα χερσαία σύνορά της με την Τουρκία»
ζευγάρι στον Έβρο
Η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική, διαβάστε τη Συνθήκη της Λωζάνης – Η απάντηση του ελληνικού στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών
«Επαναλαμβάνομενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας»
υπουργείο Εξωτερικών 6
ΠΑΣΟΚ: Φουλ επίθεση κατά της κυβέρνησης για Μακάριο Λαζαρίδη, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο πρωθυπουργός της αριστείας θα δώσει συγχωροχάρτι;»
«Ανέχεται ο κ. Μητσοτάκης ένα μέλος της κυβέρνησής του να έχει καθ' ομολογία του εξαπατήσει το δημόσιο;» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε νέα του ανακοίνωση για τον Μακάριο Λαζαρίδη
ΠΑΣΟΚ
Ο πραγματικός λόγος της επίθεσης του Χακάν Φιντάν στην Ελλάδα – Οι ισορροπίες και οι επιδιώξεις της Άγκυρας
Σε αυτή τη φάση, η προσπάθεια του Ερντογάν να προσεταιριστεί εκείνους που λένε ότι ο Νετανιάχου σέρνει από τη μύτη τον Τραμπ έχει πέσει στο κενό, οπότε, πρέπει με κάποιο τρόπο να δείξει στο εσωτερικό του κινητικότητα
Χακάν Φιντάν 11