Πολιτική

Ράκος ο Γιώργος Παπανδρέου για τη Φώφη Γεννηματά: Έφυγε η Φώφη μας

Γνωρίζονταν από μικρά παιδιά. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο συντετριμμένος ήταν για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Βουλή λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά είχε φύγει από τη ζωή. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Δεν είπε τίποτα. Έγινε γνωστό μόνο ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έκανε δήλωση.

Ήταν παρών και όταν ο Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε το τριήμερο πένθος στη Βουλή.

Και λίγο αργότερα, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε στο περιστύλιο της Βουλής. Και εκεί τον περίμεναν όλοι για μια κουβέντα. Αλλά τα λόγια έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του.

Με τη φωνή σπασμένη από τη θλίψη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μόνο: «Δεν έχω λόγια. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας. Έδωσε μια μάχη παλικαρίσια», είπε και δεν άντεξε άλλο.  

Νωρίτερα, είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά και είχε γράψει μόνο: «Θα είσαι πάντα κοντά μας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γαλλικά ΜΜΕ: «Στην Αθήνα ο Μακρόν, επανεκκινεί τη στρατηγική εταιρική σχέση Γαλλίας – Ελλάδας»
Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις δηλώσεις των δύο ηγετών αναφορικά με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τα όσα ανέφεραν για την ανάγκη επιστροφής της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή
μακρον
Μητσοτάκης: Πρότυπο για την Ευρώπη η ελληνογαλλική συνεργασία – Μακρόν: Η Ελλάδα είναι μοντέλο οικονομικής προόδου
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα «Κίμων» και την υπογραφή των συμφωνιών Ελλάδας - Γαλλίας στο Μέγαρο Μαξίμου, Μητσοτάκης και Μακρόν απευθύνουν χαιρετισμό στο Ελληνογαλλικό Επιχειρηματικό Φόρουμ
Εμανουέλ Μακρόν 11
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν