Πολιτική

Ράκος ο Γιώργος Παπανδρέου για τη Φώφη Γεννηματά: Έφυγε η Φώφη μας

Γνωρίζονταν από μικρά παιδιά. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο συντετριμμένος ήταν για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Βουλή λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά είχε φύγει από τη ζωή. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Δεν είπε τίποτα. Έγινε γνωστό μόνο ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έκανε δήλωση.

Ήταν παρών και όταν ο Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε το τριήμερο πένθος στη Βουλή.

Και λίγο αργότερα, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε στο περιστύλιο της Βουλής. Και εκεί τον περίμεναν όλοι για μια κουβέντα. Αλλά τα λόγια έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του.

Με τη φωνή σπασμένη από τη θλίψη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μόνο: «Δεν έχω λόγια. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας. Έδωσε μια μάχη παλικαρίσια», είπε και δεν άντεξε άλλο.  

Νωρίτερα, είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά και είχε γράψει μόνο: «Θα είσαι πάντα κοντά μας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως: Τα νέα δεδομένα μετά την κοινωνική συμφωνία – Πώς θα αυξηθούν οι μισθοί με τις συλλογικές συμβάσεις
Σχετικά με το πότε θα εφαρμοστεί η συμφωνία, η υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι στις αρχές του 2026 έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή και ανοίγει ο δρόμος για τις νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας
Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας γεωπολιτικός παράγοντας, αλλά μια αξιόπιστη συνέταιρος των ΗΠΑ»
«Με την γεμάτη τόλμη κυβέρνηση του Τραμπ οι σχέσεις ολοένα και βελτιώνονται, μαζί ΗΠΑ - Ελλάδα επεκτείνουν τις σχέσεις τους σε επίπεδο Άμυνας και Οικονομίας, ενώ Προωθούμε την Ελλάδα ως hub ενέργειας» λέει η πρέσβης των ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αβάσιμες κατηγορίες για λογοκλοπή στο βιβλίο του «Ρώμη» - «Πόσο δειλά ανθρωπάκια είναι αυτοί που μας βρίζουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ήδη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον λογαριασμό στο X που έκανε αυτή την κατηγορία
Άδωνις Γεωργιάδης 7