Πολιτική

Ράκος ο Γιώργος Παπανδρέου για τη Φώφη Γεννηματά: Έφυγε η Φώφη μας

Γνωρίζονταν από μικρά παιδιά. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορούσε να κρύψει το πόσο συντετριμμένος ήταν για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Βουλή λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά είχε φύγει από τη ζωή. Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Δεν είπε τίποτα. Έγινε γνωστό μόνο ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα έκανε δήλωση.

Ήταν παρών και όταν ο Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε το τριήμερο πένθος στη Βουλή.

Και λίγο αργότερα, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε στο περιστύλιο της Βουλής. Και εκεί τον περίμεναν όλοι για μια κουβέντα. Αλλά τα λόγια έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του.

Με τη φωνή σπασμένη από τη θλίψη, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μόνο: «Δεν έχω λόγια. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας. Έδωσε μια μάχη παλικαρίσια», είπε και δεν άντεξε άλλο.  

Νωρίτερα, είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά και είχε γράψει μόνο: «Θα είσαι πάντα κοντά μας».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης