Πολιτική

Ράνια Θρασκιά: «Αν και οι απαιτήσεις πολιτικής και οικογένειας είναι έντονες, πιστεύω ότι μπορούν να συνδυαστούν»

«Η τηλεόραση αναφορικά µε την παρουσίαση συνδέεται πλέον για µένα µόνο µε εκπομπές ή στήλες ψυχολογίας» λέει η Ράνια Θρασκιά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ως μητέρα δύο αγοριών στην εφηβεία, προσπαθώ να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή µου ζωή» εξομολογήθηκε η Ράνια Θρσακιά.

Η Ράνια Θρασκιά έδωσε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Είναι σημαντικό για σας να είστε καλά στην προσωπική σας ζωή;

Η προσωπική µου ζωή είναι σημαντική για εμένα, καθώς αποτελεί βασική παράμετρο για την ισορροπία και την ευημερία µου. Ως μητέρα δύο αγοριών στην εφηβεία, προσπαθώ να βρω την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή µου ζωή, την επαγγελματική µου σταδιοδρομία και τις πολιτικές µου υποχρεώσεις.

Αν και οι απαιτήσεις της πολιτικής και της οικογένειας είναι συχνά έντονες, πιστεύω ότι είναι εφικτό να συνδυαστούν µε υγιή τρόπο, χωρίς να παραµεληθούν οι αξίες και οι προσωπικές σχέσεις, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμένα.

Μιλήστε µας για τη ζωή µε τους δύο γιους σας.

Έτσι ανατέλλει και δύει ο ήλιος (µου)! Είναι η αναφορά της ύπαρξής µου και η πεμπτουσία της αγάπης. Κάθε λεπτό μαζί τους είναι μια νέα πρόκληση για αυτοβελτίωση, για εξέλιξη, για χαρά, αλλά και για λειτουργική γονεϊκότητα, γεμάτη αποδοχή, ενσυναίσθηση, μοίρασμα. Τα γέλια τους είναι η μουσική υπόκρουση της ζωής µου!

Έχετε κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο;

Τα όνειρά µου πλέον συντονίζονται µε αυτά των πολιτών. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες µου καθορίζονται από τα αιτήματα και τις ανάγκες τους. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η ανάγκη της προσφοράς, που πάντα µε διακατείχε, γίνεται βαθύτερη.

Κι αν κάτι θέλω, είναι να αφήσω ένα θετικό αποτύπωµα, φέρνοντας στην πολιτική ζωή την ουσιαστική φροντίδα για τον άνθρωπο σε όλους τους τομείς και συνεισφέροντας στην προσπάθεια για αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση. Με λογική και ευαισθησία, για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψετε στην τηλεόραση ή το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για σας;

Η τηλεόραση αναφορικά µε την παρουσίαση συνδέεται πλέον για µένα µόνο µε εκπομπές ή στήλες ψυχολογίας, καθώς επιθυμώ μέσα από αυτόν τον ρόλο µου, ως ειδικός ψυχικής υγείας, να επικοινωνώ και να μοιράζομαι σκέψεις και συναισθήματα µε τους τηλεθεατές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ εναντίον ΕΛΑΣ για τα χρέη των κομμάτων με αιχμές για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας Τσίπρα
Το ΠΑΣΟΚ έχει ρυθμίσει τα χρέη του, δεν έχει δανειστεί ποτέ από το 2010 μέχρι σήμερα και είναι απολύτως συνεπές στις υποχρεώσεις για την αποπληρωμή των δανείων του παρελθόντος του
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης 6
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου