Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρατσιστικό παραλήρημα Ζαρούλια: «Να πάρετε τους αλλόθρησκους στα σπίτια σας»

Ρατσιστικό παραλήρημα Ζαρούλια: «Να πάρετε τους αλλόθρησκους στα σπίτια σας»

Ρατσιστικό παραλήρημα από την Ελένη Ζαρούλια στην συζήτηση επι των προγραμματικών δηλώσεων στην Βουλή. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο κύμα προσφύγων και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει στα σπίτια της τους «παράνομους αλλόθρησκους», όπως τους αποκάλεσε.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αφού λοιπόν θέλετε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις προτείνω να τις κάνετε και πράξεις αρχίζοντας από το σπίτι σας και στο θέμα της εισόδου των παρανόμων αλλοθρήσκων στην χώρα μας να τους πάρετε στα σπίτια σας και έτσι να δώσετε το καλό παράδειγμα και όχι να απαιτείτε από τον ελληνικό λαό να είναι αλληλέγγυος! Όσο για τις “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” που ανέφερε στην ομιλία του χθες ο πρωθυπουργός, να του επισημάνω ότι δεν είναι “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” αυτοί οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο. Δηλαδή να μπορούν να ανοίγουν το παράθυρό τους και να μη τους κατακλύζει μία μπόχα από ούρα και κόπρανα!»

Και συνέχισε: «Αντίθετα ρατσιστικές και ακροαριστερές κραυγές είναι αυτές που θέλουν να επιμένουν στην εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, ενώ αυτοί που παριστάνουν τους αλληλέγγυους δεν δίνουν ούτε στον Άγγελό τους νερό! Ζουν μακριά από την χαβούζα του υποβαθμισμένου κέντρου σε ένα αποστειρωμένο, χλιδάτο περιβάλλον και κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς και με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως διότι όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο κερδοφόρα είναι η όλη επιχείρηση της παρανόμου εισόδου στην χώρα αλλοδαπών! Άλλωστε δεν το κρύβετε και το έχετε ομολογήσει ότι είναι πολλά τα χρήματα τα οποία σας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Απορίας άξιο είναι και το ότι αυτές τις εικόνες τις βλέπουμε μόνο σε αστικές κεντρικές συνοικίες των Αθηνών και της συμπρωτεύουσας και όχι στα πλούσια προάστεια».

Η κα Ζαρούλια είπε ακόμα ότι «η Χρυσή Αυγή παραμένοντας σταθερή στην αντιμνημονιακή της θέση, βροντοφωνάζει όχι στην ξενοκρατία, όχι στην υποταγή της χώρας με τα μνημόνια στους ξένου τοκογλύφους. Ως εκ τούτου καμμία ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα δώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κυβέρνηση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε