Πολιτική

Επίθεση Ραχήλ σε Πανούση: Είσαι ντροπή για την Αριστερά!

Ο Γιάννης Πανούσης βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και η φίλη της, από τις ημέρες διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ, Ραχήλ Μακρή, φρόντισε να την υπερασπιστεί.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε άγρια επίθεση στην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αποκαλώντας τον ντροπή για την Αριστερά!

Μάλιστα, κάνει αναφορά και στη “αρρωστημένη συμπεριφορά” για την οποία μίλησε σε χθεσινό του άρθρο ο κ. Πανούσης, καλώντας τον να… πάρει καθρέφτη! Τον κατηγορεί επίσης πως δέχεται στήριξη από τη Χρυσή Αυγή αλλά και για το ότι δεν πήρε δημόσια θέση για την επίθεση που εξαπέλυσε ο γιος του στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.

Το post της Ραχήλ Μακρή: Αυτός που προσβάλει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία είσαι μόνο εσύ. Δεν πήρες θέση ακόμα για την χυδαία, διαδικτυακή επίθεση του γιού σου σε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που σημαίνει ότι την αποδέχεσαι. Όσο για την αρρωστημένη συμπεριφορά πάρε καθρέφτη. Το να έχεις στηρίγματα στην Ακροδεξιά το καταλαβαίνω αφού τους στήριζες από την ΔΗΜΑΡ. Λυπάμαι που έχεις και στηρίγματα σε μια αριστερή κυβέρνηση. Αποτελείς ντροπή για την αριστερά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο κόμμα στα σκαριά από Αυγερινό και πρώην στελέχη της Καρυστιανού – Ζητούν την απομάκρυνση Γκιλφόιλ
Κοινή παρέμβαση 37 προσώπων που είχαν συνδεθεί με την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Ζητούν διπλωματική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση, ακόμη και κήρυξη της Αμερικανίδας πρέσβειρας ως persona non grata
Θανάσης Αυγερινός και Κατερίνα Μουτσάτσου
Νίκος Ανδρουλάκης: Έρχεται πρόταση νόμου για τη ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και τη στήριξη των μικρομεσαίων
Σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για ισχυρή ανάπτυξη, όταν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής οικονομίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τζέι Ντι Βανς: Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για το πρώτο Breitbart Europe Summit
Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της συνόδου - Στην ελληνική πρωτεύουσα Αμερικανοί γερουσιαστές, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου και επιχειρηματικά στελέχη
Τζέι Ντι Βανς, ΗΠΑ