Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ροκ σταρ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα – Μπήκε και κάθισε σε τρακτέρ, selfies με τους αγρότες

Ροκ σταρ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα – Μπήκε και κάθισε σε τρακτέρ, selfies με τους αγρότες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν διοργανώσει οι αγρότες στο Σύνταγμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και συνομίλησε με αγρότες που βρίσκονται στο σημείο ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μπήκε και κάθισε μέσα σε ένα τρακτέρ.

Μάλιστα είχε θερμή συνομιλία με αρκετούς αγρότες, οι οποίοι μάλιστα του προσέφεραν και ένα λουλούδι, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με δεκάδες κόσμου που βρίσκονται στο Σύνταγμα.

«Πήγα σήμερα στο συλλαλητήριο των αγροτών για να υποστηρίξω τα δίκαια αιτήματά τους. Γιατί ο αγώνας δίνεται μέσα στην κοινωνία, με την κοινωνία. Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα.

Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους να γίνει μια ρύθμιση οφειλών, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες και να υλοποιήσει τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό που από τους αγρότες που βρίσκονται στο σημείο και τα κινητά πήραν…φωτιά από τις selfies

.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις