Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρουσόπουλος για αντίδραση Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Ρουσόπουλος για αντίδραση Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Απάντηση στα όσα διέρρευσαν πηγές από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή για τις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλος, έδωσε ο ίδιος ο κύριος Ρουσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης..

Το πρωί της Τετάρτης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής, μετά την πρόσφατη παραίτησή του από το υπουργείο μεταφορών, ο κύριος Ρουσόπουλος υπενθύμισε ότι εκείνος δεν είχε βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2009, καθώς είχε κατηγορηθεί (αθωώθηκε τελικά) για το φερόμενο ως σκάνδαλο του Βατοπεδίου το 2008

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, πηγές από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, διευκρίνισαν ότι οι δηλώσεις Ρουσόπουλου δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν τον κύριο Ρουσσόπουλο προσωπικώς.

Η απάντηση του Θοδωρή Ρουσόπουλου

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, σε νέα δήλωσή του: “Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό”.

Η δήλωση του κυρίου Ρουσόπουλου χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή, καθώς δείχνει ότι δεν αποποιείται το παρελθόν του αλλά φαίνεται ότι ακολουθεί αυτόνομη πορεία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις