Πολιτική

Ρουβάς σε Πολάκη: Γι’ αυτό «ακολουθούσα» τον Κασιδιάρη!

Και νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχουν από χθες ο Σάκης Ρουβάς και ο Παύλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το εξώδικο που έστειλε ο Σάκης Ρουβάς στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, επειδή εκείνος τον κατηγορούσε για στήριξη στην Χρυσή Αυγή και την απάντηση του Παύλου Πολάκη με μια ειρωνική ανάρτηση στο Facebook,  ο τραγουδιστής επανέρχεται.

Επίσης με ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Ρουβάς απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο γιατί “ακολουθούσε” τον Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter, τονίζει πως “προσβάλλει την κρητική λεβεντιά”, ενώ προκαλεί τον Παύλο Πολάκη να σταθεί απέναντί του ενώπιον της Δικαιοσύνης, αν δεν ανακαλέσει!

Μάλιστα, καταλήγει λέγοντας πως “όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία”!

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς

“O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή!

Click4more: Απάντηση Πολάκη: «Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε εξώδικο – Είναι follower του Κασιδιάρη»

Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει.

Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά”.

Δείτε την

https://www.facebook.com/SakisRouvasOfficial/posts/10164016591955328

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σκληρό ροκ» ΝΔ με ΠΑΣΟΚ με άρωμα «σκανδάλου»: Η στρατηγική του Μαξίμου στον δρόμο για τις κάλπες
Βασικό «όπλο» της «γαλάζιας» παράταξης, είναι ο κατακερματισμός στο πολιτικό σκηνικό και η αδυναμία συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων, ειδικά στον χώρο της κεντροαριστεράς
Κυριακος Μητσοτάκης
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Παρακράτος Άδωνι Γεωργιάδη στην Επιθεώρηση Εργασίας – Χτίζει αντιπερισπασμό πάνω σε ένα ψέμα»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο για κατασκευασμένη υπόθεση και αντιπερισπασμό ώστε η κοινή γνώμη να μην ασχοληθεί με την έκρηξη στη Βιολάντα και την υπόθεση του Γιάννη Παναγόπολου
Ζωή Κωνσταντοπούλου
7
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Είμαστε περήφανοι, δεν λύγισαν, δεν λιγοψύχησαν» δηλώνουν στο newsit.gr συγγενείς των εκτελεσθέντων
Τα 12 ιστορικά ντοκουμέντα που εμφανίστηκαν προς δημοπράτηση στο eBay και εξετάζει το ΥΠΠΟ φωτίζουν για πρώτη φορά τις τελευταίες στιγμές των 200 της Πρωτομαγιάς του ’44, ενώ συγγενείς μιλούν για «ανατριχίλα» και υπερηφάνεια και εντείνονται οι πιέσεις να αποκτηθούν από το κράτος
Κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα την Πρωτομαγιά του '44
25
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης