Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρούτερ υπάρχουν… και η απάντηση Μουρούτη εκ μέρους Σαμαρά για το δωρεάν Wi-Fi

ΠΗΓΗ: STICKERS FOR THE MASSES
ΠΗΓΗ: STICKERS FOR THE MASSES

Το δωρεάν WiFi που έταξε στην χθεσινή του συνέντευξη ο Αντώνης Σαμαράς, είναι το θέμα που κυριαρχεί στο διαδίκτυο αλλά και στις συζητήσεις που γίνονται με αφορμή την συνέντευξη αυτή.

Από πολιτικές παρεμβάσεις μέχρι και πλάκα, πολλή πλάκα, γίνονται από το βράδυ της Δευτέρας σε twitter και facebook.
Ο εκπροσωπος Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σχολίασε στο twitter: “Οι δήθεν προσανατολισμένοι στην τεχνολογία, καθυβρίζουν την προσπάθεια για δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο παντού”, έγραψε κατηγορώντας όσους χλευάζουν ή κάνουν χιούμορ για όλα αυτά για υποκρισία…

O κ. Σαμαράς είπε: “Το έχω μελετήσει και μπορώ να το υποσχεθώ μετά βεβαιότητας ότι θα έχουμε δωρεάν ασύρματο wifi  σε όλη την Ελλάδα σε ένα χρόνο. Οι νέες τεχνολογίες είναι ο τομέας όπου μπορούν να αναληφθούν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες από νέους. Η χώρα μας διαθέτει “μυαλά” και έμψυχο δυναμικό που μπορούν να πετύχουν θαύματα σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν ήδη πολλά εντυπωσιακά παραδείγματα.
Η κυβέρνηση θα φροντίσει να παράσχει βοήθεια και διεκολύνσεις σε τέτοιες πρωτοβουλίες.”

Από τις πλεον αστείες αναρτήσεις αυτή που εμφανίστηκε στο facebook η οποία κατά το “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου, έγραφε: “Router υπάρχουν”.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο twitter υπάρχει και hashtag #antonisfreewifi_passwords και εκεί γράφονται… πολλά! Ένα από αυτά πως “το ίντερνετ είναι το όπιο του λαού»!



Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, ενώ κάποιοι προχώρησαν ακόμη πιο πέρα και… αντικατέστησαν τον πυρσό στο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας με το σήμα του Wi Fi!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη Σαμαρά: Να πάει το χαράτσι για τα ακίνητα στους δήμους

Τσίπρας: Γιατί λέω όχι στην (εθελοντική) έξοδο από το ευρώ

Η Manchester City προσφέρει δωρεάν Wi-fi στο γήπεδό

Φθιώτιδα: Ασύρματο δωρεάν ίντερνετ από τους μαθητές για τους επιβάτες (VIDEO)

Πόσο ασφαλή είναι τα ελεύθερα και τα δημόσια WiFi

Πατάτες… χρησιμοποιεί η Boeing για δοκιμές σήματος WiFi

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε