Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Αναγκαία μια συνολική λύση για το Κυπριακό

Την ανάγκη για εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις θέσεις του κόμματός του ενόψει και της άτυπης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μη μετατραπεί σε αυτόκλητο κριτή της Δικαιοσύνης
Βαριές αιχμές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι είναι «επικίνδυνη η λογική διαχωρισμού των δικαστικών αποφάσεων»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Το παρασκήνιο της επιλογής Βαρδακαστάνη στη θέση του γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη πριν την κάλπη
Κεντρικό ρόλο το επόμενο διάστημα, θα έχει ο νέος Γραμματέας Γιάννης Βαρδακαστάνης, ένας άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναγνώρισε τη συστηματική δουλειά που οδήγησε στην επιτυχία του Συνεδρίου
Ανδρουλάκης και Βαρδακαστάνης