Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Αναγκαία μια συνολική λύση για το Κυπριακό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανάγκη για εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις θέσεις του κόμματός του ενόψει και της άτυπης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυγερινοπούλου για δημοσίευμα για «Χωριάτικο»: Αθέμιτη στοχοποίηση της οικογένειάς μου – Δεν έχω την παραμικρή σχέση
Δημοσίευμα εμπλέκει τον πρώην σύζυγο της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας σε offshore εταιρεία, στην οποία φέρεται να είναι μέτοχος μαζί με τη σύζυγο του Άγγελου Γιαννακόπουλου
Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
Μητσοτάκης για το ελληνικό FBI: «Υποκριτές όσοι αναρωτιούνται γιατί έχουμε τόσες αποκαλύψεις» - Σφοδρά πυρά κατά Τσίπρα
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», διαμήνυσε ο πρωθυπουργός - Πάνω από 2,2 δισ. ευρώ ετησίως από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής - «Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι βάζουν πλάτη σε κυκλώματα δεν έχουν θέση στη Διοίκηση»
Μητσοτάκης, εκδήλωση για ελληνικό FBI
7
Διπλή επίθεση Πιερρακάκη σε Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ: «Ο μεγάλος πατερούλης των funds» και τα πυρά για τον «εύκολο λαϊκισμό»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για τους servicers και την απόσυρση του άρθρου 23 - «Μπορεί να αλλάζετε ομιλίες και συνθήματα, δεν μπορείτε να αλλάξετε τα ΦΕΚ», το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΕΛΑΣ
Κυριάκος Πιερρακάκης
Κουφονικολάκου κατά Μητσοτάκη: «Έχουμε ρεκόρ διαφθοράς και μεθοδευμένη προσπάθεια κανονικοποίησής της»
Σφοδρή κριτική της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ για την ΑΑΔΕ, την υπόθεση «Χωριάτικο» και τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς - Ερωτήματα για τον Γιώργο Πιτσιλή και αιχμές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για Κασιδιάρη: «Οι πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πλήρως εναρμονισμένες με τις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης στον πρώην πρωθυπουργό - «Οι αριστεροί είναι μάγοι στο να αντιστρέφουν την πραγματικότητα», ανέφερε
Γιώργος Φλωρίδης