Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Αναγκαία μια συνολική λύση για το Κυπριακό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ανάγκη για εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις θέσεις του κόμματός του ενόψει και της άτυπης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 8
Ζαχαριάδης μετά την αντικατάστασή του: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι για έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο»
Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «νέα δεδομένα» μετά την ίδρυση της ΕΛΑΣ - Στη θέση του ο Χρήστος Γιαννούλης, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελλος
Κώστας Ζαχαριάδης