Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Επείγουσα η ανάγκη μέριμνας για τους άστεγους (pics)

 Στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη (20.05.2020).

Στο μήνυμά της για τις ευάλωτες ομάδες η κ. Σακελλαροπούλου τόνισε την ανάγκη να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πλέον ευάλωτους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται μέριμνα.

Sakellaropoulou  Intime

Κατά την επίσκεψή της στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με αστέγους και εργαζομένους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου, ενώ ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της δήλωσε:

Sakellaropoulou  Intime

“Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να υπογραμμίσω με την παρουσία μου πόσο σημαντική είναι για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν σπίτι να μείνουν, η δημιουργία αυτού του πολυδύναμου Κέντρου από τον Δήμο της Αθήνας”.

Παράλληλα, επισήμανε ότι: “Η κρίση της πανδημίας κατέστησε ακόμη πιο επείγουσα την ανάγκη της μέριμνας για τους πλέον ευάλωτους ανάμεσά μας. Είναι άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πολλοί έχουν προβλήματα υγείας, αρκετοί είναι ηλικιωμένοι”.

Sakellaropoulou  Intime

Κλείνοντας την δήλωσή της, σημείωσε: “Οφείλουμε να τους θωρακίσουμε ενάντια στην ασθένεια, να τους περιβάλλουμε με τη φροντίδα μας, με δυο λόγια, να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Γι’ αυτό και χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Δήμου, με την ευχή να πολλαπλασιαστούν τέτοιες δομές”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
6
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα: Έχουμε να κάνουμε πολλά για τη βία κατά των γυναίκων
«Έχουμε να κάνουμε πολλά και πρέπει να τα κάνουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληγή, που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους 5
Πάνος Καμμένος για το βιβλίο Τσίπρα: Κατάλαβε ότι ο σκοπός μας ήταν κοινός για να γλιτώσουμε το αιματοκύλισμα στη χώρα
«Ο Τσίπρας στις κρίσιμες στιγμές πήρε τις σωστές αποφάσεις. Έστρεψε τη χώρα στις ΗΠΑ, μας βοήθησε ο Ολάντ και δεν πέρασε το σχέδιο του Σόιμπλε» είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του
Ο Πάνος Καμμένος
17