Πολιτική

Σακελλαροπούλου για Γκορμπατσόφ: Έμαθε στη χώρα του τι σημαίνει μεταρρύθμιση και διαφάνεια

Στο έργο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ για μεταρρυθμίσεις στη Ρωσία στάθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφερόμενη στον θάνατο του τελευταίου ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης. 

«Έφυγε από κοντά μας ο άνθρωπος που έμαθε στη χώρα του τι σημαίνει μεταρρύθμιση (περεστρόικα) και διαφάνεια (γκλάσνοστ)», γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. 

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, «συνέδεσε το όνομά του με το γκρέμισμα του Τείχους και τον εκδημοκρατισμό της Σοβιετικής Ένωσης».

«Όμως η μετάβαση έμελλε να παραμείνει ημιτελής και η Ρωσία δείχνει σήμερα το σκληρό πρόσωπο της ανελευθερίας. Εκείνος, πάντως, προσπάθησε», προσθέτει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληραίνει στάση το Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες - Εξετάζονται πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων για να σπάσουν τα μπλόκα
Οδηγοί φορτηγών, παραγωγοί λαϊκών αγορών και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων σχεδιάζουν κινητοποιήσεις, ενώ ανοιχτό ενδεχόμενο για απεργία διαρκείας αφήνουν και οι οδηγοί ταξί, οι οποίοι συνεδριάζουν αύριο
Αγρότες 14