Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Στην προεδρική φρουρά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα – «Ο εύζωνας υπερβαίνει τα όρια της πατρίδας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Προεδρικής Φρουράς παρέστη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Η αφοσίωσή σας στην παράδοση του θεσμού είναι συγκινητικός και αποδεικνύει πόση ακτινοβολία έχει και στα νεότερα παιδιά», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου σε δηλώσεις της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Προεδρική Φρουρά για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, σημειώνοντας ότι «ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, το ζείτε και στα ταξίδια σας στο εξωτερικό».

«Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας και φέτος στην παραδοσιακή κοπή της
πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εμβέλεια της Προεδρικής Φρουράς υπερβαίνει τα όρια της πατρίδας μας, ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, το ζείτε και στα ταξίδια σας στο εξωτερικό.

Ο τρόπος που ασκείτε τα καθήκοντά σας και η αφοσίωσή σας στην παράδοση του θεσμού είναι συγκινητικός και αποδεικνύει πόση ακτινοβολία έχει και στα νεότερα παιδιά. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε έτσι να υπηρετείτε την Προεδρική Φρουρά για όσο διάστημα θα είστε εδώ, μέχρι να σας διαδεχθούν οι επόμενοι.

Κάθε καλό για τη χρονιά που έρχεται, πάνω απ’ όλα υγεία, αντοχές και δύναμη.
Ευχές για εσάς και τις οικογένειές σας».

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου:

Sakellaropoulou Proedriki Froura  Intime

Sakellaropoulou Proedriki Froura  Intime

Sakellaropoulou Proedriki Froura  Intime

Sakellaropoulou Proedriki Froura  Intime

Sakellaropoulou Proedriki Froura  Intime

Το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και στη συνέχεια δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Κολλημένο» στα χαμηλά το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις: Ανοίγει η συζήτηση για μεταγραφές με Τζάκρη, Κασιμάτη και Αποστολάκη
Και όλα αυτά, ενώ πυκνώνουν οι συζητήσεις και στο …μεταγραφικό επίπεδο - Την όλη κουβέντα πυροδότησε εκ νέου η παραίτηση της Θοδώρας Τζάκρη από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Κασσελάκης για αποχώρηση Τζάκρη: Ο κόσμος αισθάνεται αποστροφή για τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές γυρολόγων – Πάνω από το πτώμα μου συνεργασία με τον Τσίπρα
«Το να γίνουν οι Δημοκράτες συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ ή να μπουν κάτω από τον Αλέξη Τσίπρα που μιλά για πατριωτικούς φόρους και τέτοιες ανοησίες, δεν αποτελεί στρατηγική μας»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 5
Το «αγκάθι» της ακρίβειας προκαλεί «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου: Το «ορόσημο του Σεπτεμβρίου και ο «κουμπαράς» της ΔΕΘ
Ο «κουμπαράς», που υπολογίζεται στο ενάμισι και πλέον δισ. ευρώ, σχεδιάζεται να κατευθυνθεί και στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες - κοινωνικές ομάδες που έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ