Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Στους Δελφούς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Δείτε φωτογραφίες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης.

Η επίσκεψη της κ. Σακελλαροπούλου εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Ημερών Δελφικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2021», με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή Άγγελου Σικελιανού.

Delfoi  Intime

Delfoi  Intime

Επίσης, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την ιστορική κατοικία του Άγγελου και της Εύας Σικελιανού, όπου στεγάζεται και το Μουσείο Δελφικών Εορτών.

Delfoi Intime

Delfoi  Intime

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στους Δελφούς παρακολουθώντας απόψε συναυλία στο θέατρο «Φρύνιχος».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92