Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Τιμάμε τους Φιλέλληνες που διεθνοποίησαν τον αγώνα του 1821

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρέστη σήμερα το πρωί στην επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια, η κ. Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και δήλωσε: «Τιμάμε σήμερα τους Φιλέλληνες, που είδαν την Ελληνική Επανάσταση ως πηγή έμπνευσης και προσδοκιών και τάχθηκαν στο πλευρό της. Τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς που πολέμησαν κοντά στους εξεγερμένους Έλληνες, όλους εκείνους που ενίσχυσαν ηθικά και υλικά τον αγώνα του 1821 και τον διεθνοποίησαν, συμβάλλοντας στην ευνοϊκή του έκβαση. Τους μνημονεύουμε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη».

sakellaropoulou sakellaropoulou sakellaropoulou sakellaropoulou sakellaropoulou sakellaropoulou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας 5
Πώς η Αθήνα «διαβάζει» την «επίθεση φιλίας» Τραμπ στον Ερντογάν: Ανάχωμα στις βλέψεις για τουρκικά F-35 το Κογκρέσο
Η Ελλάδα «ποντάρει» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, που είναι το αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ για να εγκρίνει αμυντικές προμήθειες, και το οποίο έχει βάλει «απαγορευτικό» στην Άγκυρα για την απόκτηση των F-35
Ερντογάν και Τραμπ