Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επίθεση στη Βιέννη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε στον Αυστριακό ομόλογό της, Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, τον αποτροπιασμό της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βιέννη.

Παράλληλα, η κ. Σακελλαροπούλου εκφράζει και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τον αυστριακό λαό. Με ανάρτηση στο twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζει ότι η Ευρώπη στέκεται ενωμένη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και προασπίζεται την διαφύλαξη των αξιών και ιδανικών της.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Σακελλαροπούλου:

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης: Επί της αρχής δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα
«Για να το κάνουμε μονομερώς πρέπει να υπάρξει άλλος ένας φόρος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να γίνει στην Ευρώπη μια συζήτηση για τη μείωση του ΕΦΚ»
Ο Παύλος Μαρινάκης 16