Πολιτική

Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επίθεση στη Βιέννη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε στον Αυστριακό ομόλογό της, Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, τον αποτροπιασμό της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βιέννη.

Παράλληλα, η κ. Σακελλαροπούλου εκφράζει και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τον αυστριακό λαό. Με ανάρτηση στο twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζει ότι η Ευρώπη στέκεται ενωμένη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και προασπίζεται την διαφύλαξη των αξιών και ιδανικών της.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Σακελλαροπούλου:

 

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81